Vi har gjort om översiktenTack alla ni som hört av er med synpunkter om vår nya layout av översikten som visas när du är inloggad hos oss.

Nya översiktssidan bygger på samma designprinciper som vi använder på skandia.se - den ska fungera i olika enheter (mobiler, surfplattor, datorer) och skärmstorlekar och samtidigt vara tillgängligt för en så stor del av befolkningen som möjligt.

Vi lanserade en första version i november och den vidareutvecklas nu stegvis, bland annat utifrån er användares återkoppling. Ett önskemål som framkommit är ett mer komprimerat innehåll i översikten, för att se så mycket som möjligt på skärmen utan att behöva scrolla (navigera nedåt på sidan).

Utifrån er feedback har vi nu arbetat fram en lösning som ger en något ”tajtare” översikt, som samtidigt fungerar i olika enheter och uppfyller de tillgänglighetsprinciper vi följer. Du kommer även fortsättningsvis att behöva scrolla om du har flera konton, men med mindre mellanrum och tydligare uppdelning mellan olika kontotyper. Förändringen kommer du se i början på det nya året.

Vi är tacksamma för alla förslag vi får, och försöker inkludera så många som möjligt av dem i vårt arbete framåt.

Återigen tack för bra dialog!

Kajsa Nordborg, ansvarig Kundinflytande
Twitter: @kajsanordborg
Tillbaka till bloggen

Daniel|2017-01-02 10:39:07

Bra att ni lyssnar. För nu är det ju ingen ÖVERSIKT när det är mer luft än innehåll samt att alla konton har två rader och vissa försäkringar tre. Avtalsnummer och egna namnet bryts också upp på flera rader. Rubrikerna är dessutom onödigt stora och extremt mycket yta/luft kring sig. Som sagt, finns oerhört mycket att göra för att kunna kalla det en ÖVERSIKTSsida. Men bra att ni lyssnar och kommer åtgärda det
Anmäl


åke lindahl|2017-01-04 12:11:44

idag, den 4 jan, så kommer vi inte in på hemsidan..igen, detta återkommande stök innebär att aktieförsäljning och köp inte fungerar, betala räkningar, att invänta när man jobbar på dagen, allt detta ger ett minskat förtroende för eran bank, jag och en del andra funderar nog på ett bättre och mer stabilt system på någon annan bank
AnmälMer Skandia hittar du på: